Vælg den rigtige ridehjelm

Som rytter ved man, at det er vigtig at have en god ridehjelm. Ridehjelmen beskytter hovedet, hvis man skulle komme til at styrte på heste. Det er ikke noget, som sker ofte for den garvede rytter, men alligevel skal man altid bære en hjelm, når man rider.

Det er vigtig at hjelmen beskytter hele hovedet optimalt og sidder korrekt. En hjelm må ikke glide rundt på hovedet, falde bagover eller vippe ved små bevægelser.

I denne artikel vil vi fortælle mere om, hvordan du vælger den rigtige ridehjelm.

Når du vælger din første ridehjelm

Selvfølgelig skal du finde en ridehjelm, som du synes godt om – den må gerne se lidt smart ud! Men først og fremmest skal hjelmen passe godt til dit hoved, så den beskytter dig optimalt på rideturen.

Selve hjelmen skal passe til dit hovede og remmen skal kunne sidde under hagen uden at stramme. Hvis det skulle ske at du styrter på hesten og slår hjelmen med jorden, så skal den omgående skiftes til en ny. Ved stor belastning ødelægges hjelmen, og er ikke længere sikker for dig at bruge.

Et kæmpe udvalg af ridehjelme

Der er rigtig mange ridehjelme at vælge imellem, så hvordan vælger man den bedste? En ridehjelm fra Samshield er et rigtig godt valg til dig, som er vild med den klassiske sorte ridehjem. En ridehjelm Samshield er en af de bedste ridehjelme, som du kan finde. Hjelmen giver dit hovede den optimale støtte samtidig med, at den er super behagelig at gå med.

En ridehjelm fra Samshield kommer i forskellige skalforme. Du kan vælge mellem høje, runde, lave eller ovale ridehjelme, så uanset din hovedeform, så findes der en ridehjelm fra Samshield til dig. Dit valg af ridehjelm er smag og behag, men det vigtigste er, at den sidder ordentlig på dit hovede.

En ridehjelm med skygge

Mange ridehjelme findes med indbygget skygge foran, som kan være praktisk, hvis man ridder om sommeren, hvor solen står skarpt. På en solskinsdag skulle man nødigt ridde rundt med sammenkneble øjne, fordi man bliver forstyrret af solen.

Nogle hjelme er designet, så du kan sætte solbriller fast i hjelmens skygge, så du hurtig kan vippe dem op og ned igen, når du skal bruge dem. Hvis du ikke synes ridehjelme med bred skygge ser smarte ud, så kan det være en god ide at købe en ridehjelm, hvor dine solbriller kan sættes fast.