Mål afstand app

Distance Meter – Apps i Google Play

Afstandsberegner online og arealmåling er en god app til måling af afstand, område, rute og fungerer også som en afstandsberegner.

Brug din Android enhed til at måle afstand og højde af et objekt

Land- og afstandsberegner Area – Apps i Google Play

Mål hvad som helst med CamToPlan! Vandret og lodret! Længde, afstand, areal på enhver overflade … Mål alt sammen med denne virtuelle lineal og målebånd …

Beregn nu afstand med gratis GPS -områdeberegner og afstandsberegner.

CamToPlan – Afstandsmåling i App Store

21. okt. 2021 — Med Måling kan du hurtigt måle størrelsen på rigtige genstande eller en persons højde og automatisk få vist målene på rektangulære genstande …

Måle i App Store

Du kan måle afstanden mellem to eller flere punkter på kortet. Du kan f.eks. måle afstanden i kilometer i en lige linje mellem to byer.

Mål afstanden mellem to eller flere punkter – Hjælp til Maps

Mål afstanden mellem to eller flere punkter – Android – Hjælp til Maps

11. aug. 2013 — Brugervenlig og minimalistisk app måler de afstande, … Du kan endda få den til at måle, hvor mange kalorier du forbrænder.

Du kan måle afstanden mellem to eller flere punkter på kortet. Du kan f.eks. måle afstanden i kilometer i en lige linje mellem to byer. Åbn Google Maps-appen 

Smart app: Måler hvor langt du går hver dag – TV 2

Afstandsmåler: Smart mål · Måling af områder og afstande · Kort Afstandsberegner · Prime Linjal · måling · CamToPlan · AR Plan 3D Lineal · AR Lineal-app.

De bedste apps til at måle afstande på Android | AndroidHjælp

Afstandsmåler Smart Measure er en af ​​de bedste apps til at måle afstand. Den har en samling værktøjer til at måle afstande og højder af ethvert mål, …

Apps til at måle afstande og overflader med Android-terminalen. Arealmålere til at beregne alle slags afstande med din mobil.

De 5 bedste apps til at måle afstand på Android, der virker

De 5 bedste apps til at måle afstand på Android, der virker | Androidsis

1. apr. 2021 — Måling af områder og afstande · Gratis højdemåler 2021 – Mål højde, kompas · AndMeasure (Area & Distance) · Clinometer + boble niveau.

Disse er de bedste afstandsmålende apps til Android-enheder, og de gør virkelig arbejdet

De 10 bedste apps til fjernmåling til Android – Androidsis

De 10 bedste applikationer til måling af afstand til Android | Androidsis

22. mar. 2021 — Der findes utallige apps til både smartphones og tablets, … App’en er beregnet til at tage billeder af – og gemme mål og vinkler på …

Indsend kompilering, hvor vi viser de bedste applikationer, der er tilgængelige i Play Butik til måling af afstand på Android.

Gør det selv-apps til din telefon – Videncentret Bolius

Gør det selv-apps til din telefon

Din smartphone kan blive til en lommelygte, et vaterpas og et målebånd. Du kan have en hel værktøjskasse ved hånden. Perfekt til Gør det selv-folk.

Keywords: mål afstand app